Tässä on yksi Juniorin viimeisimmistä teoksista. Tehty vesiväreillä Ikean pakkauspaperille.

Nykytaidettahan tämä. Kelpaisi Seniorin mielestä Kiasmaan pois tiehensä ja tietyin varauksin Bilbaon Guggenheimiin. Miljoonien arvoinen siis.

Juniori vietti syntymäpäiviään viime viikolla. Lahjaksi hän sai kaivurin. Merkki Liebherr 974, koko 1:84, kokoa lukuunottamatta kuin oikea!

Juniorin ilme oli näkemisen arvoinen, kun kaivuri pilkotti lahjakääreestä. Tuosta johtuikin mieleen, että innoissaan on ollut Seniorikin viime aikoina. Bioenergiakurssilla erään voimalaitosvierailun yhteydessä eräs kurssikaveri oli tarkkaillut Senioria. Kuulemma kaikesta näki, että jannu oli hyvin innostunut aiheesta. Seniori ei arvannut, että innostus näkyisi niin selvästi ulospäin. Hyvä näin.

Eilen Seniori ajeli vierailulle taas eräälle laitokselle. Navikaattorin toiminta ei oikein miellyttänyt Senioria. Se on siitä hyvä, että sille voi aukoa huoletta päätä eikä se ole moksiskaan.

Käytiin mm. viinatehtaalla, jossa orgaanisesta jättestä tehdään viinaa. Jäte voi olla paperi-, pahvi- tai muovipakkauksessakin. Ihan hyvä juttu. Kammottavaa on sen sijaan se, että Suomessa kuulemma 50% tuotetuista elintarvikkeista menee hylkyyn. Sillähän ruokkisi vähintään toiset 5 miljoonaa ihmistä. No, riittääpähän raaka-ainetta viinatehtaalle. Etanoli tislataan 85%:ksi ja viedään Haminaan väkevöitäväksi 99,82%:ksi, jolloin se kelpaa auton polttoaineeksi tiettyjen seosaineiden kanssa. Kerrankin viinasta on jotain hyötyä.