Se on nyt sitten sähkökatkon takia tabula rasa. Kuvat taideteoksista karkasivat bittiavaruuteen. Ei se mitään. Itse teokset ovat tallessa.

Niin kuin otsikko vihjaa, marjassa on käyty. Maanantai meni appiukon kanssa hillan metsästyksessä. 12 tunnin reissu toi neljän litran saaliin. Siihen on tyytyminen. Enempää ei ollut.

Mamma, Juniori ja nuorempi Juniori olivat mukana seuraavana päivänä mustikkametsässä. Viimeksi mainittu nukkui, mikä antoi mahdollisuuden kerätä noin 12 litraa mustikoita. Juniori oli innnolla mukana. Poimuriin kertyi kolme mustikkaa ja suuhun hieman enemmän.

Tänään 9.8. Seniori kävi vielä lähimetsässä mustikoita poimimassa. Mukaan lähti optimistisesti kaksi ämpäriä. 3,5 tunnin köykkimisen jälkeen mustikoita oli kertynyt vähän toista ämpäriä. Pakko oli luovuttaa. Yö olisi tullut ennen kuin ämpärit olisivat olleet täynnä. Seniori ilmeisesti tuli tuhonneeksi ampiaisten pesän. Sen verran kiivaasti ne pörräsivät ympärillä. Ajatus oli ensin, että mustikoista en luovu! Kun ensin tuli pistos oikeaan ojentajaan ja sitten takaraivoon, piti antaa periksi ja juosta karkuun.

Seniorilla taitaa olla ainakin marjanpoiminnassa enemmän vääntöä kuin tehoja. Hidasta hommaa!